Verberg filters
Soort geboortekaartjes
Stijl
Kleuren

Vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen.

Bellen of mailen kan ook:

0251 - 205 160 | team@zelfkaartjes.nl

(ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes maken voor meisjes

Vorige 1 2
Geboortekaartjes maken voor meisjes


Geboortekaartjes voor meisjes maken

Verwachten jullie een meisje? Bij ZELF-kaartjes kun je zelf geboortekaartjes maken voor een meisje. De uitgebreide beeldbank en de leuke voorbeelden zorgen ervoor dat je heel makkelijk online zelf de mooiste babykaartjes maakt. Bovendien heel leuk om te doen. Willen jullie een jongenskaartje maken? Ook dat is mogelijk.

 

De leukste ontwerpen staan al klaar

Je hoeft niet het hele geboortekaartje zelf te ontwerpen. We hebben al de leukste voor je klaargezet, die je zelf helemaal kan customizen. Zo is het wel heel leuk om je eigen geboortekaartjes te maken! Kijk bijvoorbeeld eens bij onze collectie hippe geboortekaartjes of stoere geboortekaartjes. En ook kan je makkelijk met een eigen foto werken op de kaartjes, met een hippe fotostrip bijvoorbeeld! Wil je liever met een lege kaart beginnen? Kies hier dan jouw kaart.

 

Online ontwerpen, direct een GRATIS proefkaart bestellen

Hebben jullie zelf jullie mooiste meisjeskaartje gemaakt? Bestel dan direct een GRATIS proefkaartjes (ja, echt helemaal gratis, ook de verzendkosten krijg je van ons!). Zo zien jullie direct het resultaat in een echte kaart terug. Bevalt er nog iets niet aan het design, dan kan je daarna het geboortekaartje nog even aanpassen.

 

Kindje geboren? Snel bestellen

Is jullie kindje geboren? Dan kan je direct online bestellen. Pas de laatste gegevens aan en bestel online jullie geboortekaartjes. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, is dezelfde dag gedrukt en verstuurd met pakketpost.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code