Verberg filters
Soort geboortekaartjes
Stijl
Kleuren

Vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen.

Bellen of mailen kan ook:

0251 - 205 160 | team@zelfkaartjes.nl

(ma t/m vr van 9 - 17 uur)


Geboortekaartjes met labels

Een leuke aanvulling op het gewone geboortekaartje is een los label! Dit kan in verschillende vormen en maten: een fotostrip, een losse tag of 2 labels. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van jullie kindje extra in de spotlight zetten of een foto toevoegen. Ook grappig is om een hele serie fotootjes te gebruiken. Een label is niet alleen functioneel, een geboortekaart met een label is ook gewoon extra leuk. Het ziet er speels en vrolijk uit en met mooi touwtje of lint kun je de kaart helemaal af maken.

Een fotostrip of photobooth strook

De fotostrip lijkt op een strook uit zo'n old school fotohokje. Die wordt ook wel photobooth genoemd. De fotostrip of strook past heel mooi bij langwerpige kaartjes. Dus als je bijvoorbeeld een geboortekaartje van 10 x 21 hebt dan past een fotostrip daar goed bij. De strip is 4,5 centimeter breed en 20 centimeter lang. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld 4 fotootjes onder elkaar te plaatsen. Dan kun je leuk variëren. Gebruik een schattige slaapfoto van de kleine, een foto waarop je inzoomt op de handjes en eentje met de voetjes en nog een foto vanuit een andere hoek genomen. Heel leuk om af te wisselen – en met het schattigste onderwerp ooit, is dat natuurlijk helemaal niet moeilijk! Onder aan de strook zet je de naam en de geboortedatum of kies ervoor om hier lieve illustratie te plaatsen die bij jullie kaartje past. Als je bijvoorbeeld een patroon hebt met hartjes of sterren dan is het leuk om een van deze illustraties terug te laten komen. De achtergrondkleur van de fotostrip is ook aan te passen in de kaart editor.

Losse labels bij je kaartje

De losse labels zijn ook een aanvulling bij de geboortekaart. Je kunt ze alle twee gebruiken bij het kaartje of ervoor kiezen om een label aan de kaart te maken en om de andere te gebruiken bij een kraamfeestbedankje. Net wat je wilt!

Je kunt ook uitproberen wat jij de leukste manier vindt om de labels of fotostrip te bevestigen. Gebruik je stoer touw, van dat postpakketten touw, sisal of juist gekleurd bakerstwine. Dit is er in allerlei kleuren en zo kun je jouw geboortekaartje tot in de puntjes verzorgen! Kijk eens online rond, bij Pinterest, naar wat er allemaal te koop is!

Als je het ontwerp van de kaart klaar hebt dan kun je ook een proefdruk bestellen. Dit helpt om te kunnen zien hoe de kaartjes straks, als het kindje is geboren, er uit komen te zien.
En met de kortingscode ZELF01 ontvang je 2 proefkaartjes gratis thuis. Zo kun je ook nog kijken welke papiersoort je het beste vindt passen bij jouw ontwerp. Aan te raden bij label geboortekaarten is een van de extra dikke papiersoorten. Ga je voor een vintage ontwerp dan is het Klassiek extra dik erg mooi .

Hulp nodig bij het opmaken of uitwerken van jouw ontwerp?

Mocht je er toch niet helemaal zelf uitkomen bij ZELF kaartjes of heb je een idee maar mist er een illustratie aan de beeldbank dan vind je hier de contactgegevens zodat je ons kunt bereiken. Geen zorgen – we denken graag met je mee!

Sluitstickers en adresetiketten

Om je geboortekaartjes helemaal af te maken, kun je ook nog kiezen voor een sluitsticker die bij de kaart past. Deze ronde stickers van 4 cm doorsnede zijn heel gemakkelijk zelf op te maken in de editor en te bestellen. Je kunt een illustratie van de kaart gebruiken en bijvoorbeeld dezelfde achtergrond kleur. Zo is het ontwerp compleet en wordt het versturen van de geboortekaartjes nog meer een feestje.
En heb je geen zin om alle enveloppen met de hand te schrijven, no worries! Je kunt ook adresetiketten laten bedrukken bij ZELF kaartjes.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code