Verberg filters
Trouwhuisstijl
Stijl
Kleuren

Vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen.

Bellen of mailen kan ook:

0251 - 205 160 | team@zelfkaartjes.nl

(ma t/m vr van 9 - 17 uur)


Festival trouwkaarten voor jullie bruiloft

Gaan jullie voor de happy en vrolijke sfeer van een festival bruiloft? Dan passen de trouwkaarten in het festival thema helemaal bij jullie grote dag. Lichtjes, tenten, veertjes en kralen - de bohemian stijl is helemaal van nu en superleuk bij een trouwfeest. Lekker hippie achtig feestvieren met al jullie vrienden en familie. Stuur ze een van de festival trouwkaartjes uit onze collectie of maak met de beelden uit de beeldbank een hele eigen trouwuitnodiging in festival stijl.

 

Prachtige drukkwaliteit en papier

Is jouw festival trouwkaart helemaal naar wens dan kun je een proefkaart bestellen om de kaartjes in het echt te kunnen zien en jouw papierkeuze te bevestigen. Met de kortingscode ZELF01 bestel je twee gratis proefdrukken. Wil je meer weten over de papiersoorten bestel dan een gratis papierwaaier. Mail ons hierover even!

 

Hulp van de designstudio van ZELFkaartjes

Als je iets in je hoofd hebt en je kunt de illustraties niet terugvinden in onze beeldbank, niet getreurd! Wij helpen graag mee om jullie trouwkaart naar jullie wensen te maken. We kunnen illustraties toevoegen zodat deze helemaal past in het festival thema.

 

Festival huisstijl

Naast prachtige trouwkaarten zijn er ook Save the Date kaartjes, menukaarten, bedankkaarten, fotostrips en bijpassende sluitstickers verkijgbaar. Zo kun je het thema helemaal doorvoeren en heeft jullie bruiloft een prachtige styling!

 

Service en snelle levering

Wanneer je bij ZELFkaartjes voor 12.00 uur 's middags een bestelling hebt geplaatst, wordt deze dezelfde dag gedrukt en verzonden. Proefdrukken worden met de reguliere post verzonden en voor oplages maken we gebruik van pakketpost met een track en trace-code zodat je de zending kunt volgen. Dat is fijn! Zeker als je een beetje laat bent met het bestellen van de trouwkaartjes. Meestel worden trouwuitnodigingen circa 6 weken vooraf gestuurd. Trouw je in de zomer dan is het sowieso aan te raden om de uitnodigingen eerder te versturen zodat iedereen ruimte overhoudt in de agenda. Maar wil je hier nu zeker van zijn - leg dan de datum gewoon eerder vast bij al jullie vrienden en familie met een Save the Date-kaart!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code