Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Gratis proefkaartje
- Hoeveel gratis proefkaartjes kan ik aanvragen?

Om thuis de kleuren en de papierkwaliteit goed te kunnen beoordelen, ontvang je van ons 2 GRATIS proefkaarten. Zo kan je makkelijker kiezen tussen een paar verschillende ontwerpen of hetzelfde kaartje op 2 verschillende papiersoorten bestellen. Je kan 2 keer hetzelfde kaartje bestellen door het kaartje op te slaan in je account en van dit kaartje een kopie te maken. Dan kan je ook de kopie in je winkelmandje plaatsen. Eventueel kan je dan nog iets aan het kaartje veranderen.

- Moet ik de 2 GRATIS proefkaartjes gelijktijdig bestellen?

Nee hoor, dat hoeft niet. Je kan de proefkaart apart van elkaar bestellen.

- Mag ik nog een gratis proefkaart. Kan dat?

Je kan zoveel proefkaarten aanvragen als je nodig hebt. We kunnen alleen de eerste 2 gratis aanbieden, de volgende hebben we extra voordelig geprijsd. De prijs van een proefkaart is € 2,50 + € 0,64 aan postzegelkosten. Kies je voor een proefkaart op een papiersoort met toeslag, dan wordt dat ook bijgerekend. Maximaal komt een proefkaart hiermee op € 3,39. Dus voor een mooie prijs kan je makkelijk een nieuwe proefkaart aanvragen, mocht je je kaartje toch nog een keer thuis willen ontvangen.

- De kleuren van mijn 2e proefkaart zijn heel anders dan de 1e proefkaart

Dat kan. Dit kan veroorzaakt worden door een verschillende papiersoort dat is gekozen. De kleur van het papier heeft invloed op de uitkomst van de kleuren. Daarnaast kunnen kaartjes die in verschillende runs zijn geproduceerd iets van elkaar afwijken, door diverse invloeden van buitenaf. Binnen 1 run zijn de kleuren wel gelijkend. Met name pasteltinten kunnen anders uitpakken. Twijfel je over de kleuren van de diverse proefkaarten, dan kan je ons altijd een foto sturen waarop de twee kaartjes naast elkaar liggen. Dan kunnen wij dit voor je beoordelen. Doe dit altijd wel (ruim) voordat je een oplage bestelt want dan kunnen wij de drukgang nog bijsturen.