Een nieuwe frisse collectie!

26 September 2016 / Dorien

Fris, strak en helemaal van nu. Heb je het al gezien, op de nieuwe ZELFkaartjes.nl? Nog meer inspiratie om zelf de mooiste kaartjes te maken. Vol nieuwe designs en voorbeelden die je zelf helemaal kan aanpassen. Voor geboortekaartjes, trouwkaarten en feestjes. Neem vooral een kijkje! We geven op dit blog een quick tour wat je voor nieuws allemaal zal vinden;

 

Nieuw: De foto- of tijdlijnstrip & vaandel

Zo leuk, om een kaart te combineren met een fotostrip! De strip is 4,5 x 20 cm en kan je los bestellen of al in combinatie met een kaart. Voor een geboortekaartjes kan je er een mooie fotostrip van maken terwijl voor een trouwkaart deze strip weer geweldig doet als tijdlijn. Je vindt heel veel nieuwe symbolen in de beeldbank, dus je kan naar hartelust ontwerpen!

En nieuw is de VAANDEL! Hoe leuk is dat! Bestel je de vaandel als oplage (meer dan 10 stuks), dan wordt deze in de juiste vorm en met 2 ponsgaatjes geleverd. Bij een proefkaartje is dit nog niet het geval, maar kan je wel goed zien hoe jouw vaandel straks gaat worden. Overigens kan je een touwtje zelf regelen zodat je het juiste touwtje kan kiezen dat bij jouw design past. We hebben al een paar voorbeelden gemaakt. Neem een kijkje!

 

Nieuwe geboortekaartjes: de zwart wit collectie

De leukste voorbeelden en prints en dan helemaal van nu! De zwart-wit collectie kan je zelf nog voorzien van een kleurtje. Maar wij vinden ze zo al mooi! Ga snel aan de slag en ontwerp helemaal jouw eigen kaart.

Heel veel nieuwe trouwkaarten, waaronder de Flower trouwhuisstijl

We hebben heel veel nieuwe trouwhuisstijlen online gezet. En alle kaarten kan je zelf aanpassen en verder ontwerpen. Ook kan je kiezen voor een ander formaat. Watercolor, festival, Flowers... neem snel een kijkje!

 

ONDERWERPEN: Geboortekaartjes

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.