Pocketfold als trouwkaart

21 August 2017 / Dorien

Mooie trouwhuisstijl pocketfold

 

Wauw: een prachtig originele trouwuitnodiging

Ben je op zoek naar dé mooiste uitnodiging. Waar je alles in stijl in kwijt kan? Denk dan eens aan een pocketfold trouwkaart. Je kan dit zien als een mooi mapje waarin je maar liefst tot 4 kaarten mooi kan presenteren. Zo maak je een complete en originele trouwuitnodiging!

 

De pocketfold – ontwerp hem persoonlijk

Het unieke is dat je de pocketfold bij ZELFkaartjes helemaal zelf kan ontwerpen. Je kunt hem opmaken in jouw kleuren en typografie-keuze. Het mapje zelf is al een prachtige binnenkomer. Tip: bindt de pocketfold dicht met een mooi touwtje! Dat maakt de beleving compleet, vinden wij!

Pocketfold trouwkaart goudgeel

 

Pocketfold trouwkaart vastgebonden met touwtje

 

Pocketfold trouwuitnodiging goud compleet

 

Maak je de pocketfold open, dan zie je als eerste de hoofdkaart. Hierop kan je de belangrijkste gegevens plaatsen.

En rechts zie je dan een omslag waarin je een serie kaarten in kan steken.. Het leuke is dat deze bijkaarten in 3 formaten komen: S, M en L. Extra mooi is om in het design rekening te houden met de aansluiting van de small, medium en large-kaart. Dit geeft een extra mooi effect. Op deze bijkaarten kan je heel goed de aanvullende informatie kwijt. Denk aan het programma, gegevens van de ceremoniemeester, jouw wensen rondom de dag, kledingvoorschriften en cadeauwensen... Het kleine kaartje kan je eventueel als RSVP kaartje gebruiken. Overigens ben je helemaal vrij om de kaarten naar eigen wens in te delen en op te maken.

Kraft pocketfold trouwhuisstijl

 

Kraft trouwuitnodiging huisstil met pocketfol

 

Trouwuitnodiging kraft met pocketfold mooi voor een huisstijl

 

Zelf ontwerpen… of met hulp van onze designers

Deze pocketfold kan je helemaal zelf samenstellen en ontwerpen. Jouw thema en kleuren kan je hierin verwerken. Nu begrijpen we dat dat best lastig kan zijn. Dit doe je immers niet dagelijks. Ons team helpt je graag. We kijken met je mee of maken eventueel het hele kaartje voor en plaatsen deze in je account. Mail ons gerust op team@zelfkaartjes.nl

Kies jouw trouwthema

De persoonlijke pocketfold kan je in jouw eigen thema samenstellen. Dus ook voor festivalweddings, bohemian, romantisch, stoer... Zo hebben we ook al een beachwedding thema live staan!

Trouwhuisstijl strand met pocketfold

 

Lees ook: wat zet je op je trouwkaart?

REACTIES

Kate Murphy2019-05-31 09:55:40
Goedemorgen, wij gaan in september trouwen en willen graag een pocketfold trouwkaart. Wat zijn ongeveer de kosten voor 150 kaarten met een hoofdkaart en 3 inleggers? Vriendelijke groeten, Kate Murphy en Ralph Eijsenga

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.