Maak je eigen posters!

20 October 2016 / Dorien

 

Bij ZELFkaartjes.nl kan je niet alleen je eigen kaartjes maken, maar ook zelf POSTERS ontwerpen! En het leuke van deze posters is dat je ze echt helemaal zelf kan ontwerpen, vanaf scratch. Kies een van de vele formaten en ga aan de slag met jouw idee. Vind je dat lastig (wat we kunnen begrijpen, want ojee, al die keuzes...) dan kan je ook met een van de leuke ontwerpen beginnen en deze zelf aanpassen. Dan is er al een begin voor je gemaakt. Zo hebben we al de leukste quote posters!

Schuiven, schalen en kleuren: jouw poster!

De beeldbank zit vol leuke illustraties. Je kan gaan omkleuren, schuiven, schalen... je ontwerpt het echt helemaal zelf. Als je zo'n poster cadeau geeft, dan is het zeker een heel persoonlijk cadeau!

 

Geboorteposters, a big memory

Heb je je geboortekaartje bij ZELFkaartjes.nl gemaakt? Dan kan je daarna ook makkelijk je eigen poster ontwerpen. Dat kan geinspireerd zijn op je kaartjes maar net even anders. Zoals bijvoorbeeld het kaartje Emma, waar we de kleuren en lettertypes gelijk hebben gehouden maar de illustraties net iets anders gebruikt. Hoe leuk staat dit in de kinderkamer als eyecatcher en het is tegelijkertijd een prachtige herinnering.

 

Ook in XXL formaat

Leuk is dat je posters van 30x40 tot en met 50x70 kan bestellen. En dat is uniek. De prijzen varieren van € 19,95 tot € 27,50, inclusief verzendkosten. Bekijk hier alle formaten.

 

Veel ontwerpplezier!

ONDERWERPEN: posters, geboorteposters

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.