Trouwen in jouw eigen stijl: Jullie feestje

28 October 2016 / Dorien

De vraag is gesteld! En het antwoord heeft ervoor gezorgd dat jullie binnenkort gaan trouwen!
Dat is geweldig. En leuk. En heel bijzonder! Laat het grote fantaseren maar beginnen. Samen brainstormen over hoe jullie dag eruit gaat zien, wie en wanneer erbij zijn en wat het mag gaan kosten. Nou ja dat laatste denk je liever niet aan want al jullie wilde plannen zorgen al snel dat je of de bruiloft beter niet kan houden of naar de winkel rent voor een kraslot. Wie niet waagt, wie niet wint… Not. Zodra de eerste hysterie een beetje afzakt, blijkt dat het echt mogelijk is om jullie feestje in te vullen met jullie wensen en stijl.

 

Bepaal samen jullie stijl voor de trouwdag

Maar hoe bepaal je precies jullie stijl? Jullie trouwdag en de sfeer eromheen is een weerspiegeling van jullie beiden en jullie leven samen.
Op Pinterest kun je ontzettend veel inspiratie opdoen. Maak een Pinterest-board aan voor iedere stijl die jullie aanspreekt. Bekijk hier ons pinterest board voor de mooiste inspiratie!
Je kunt ook los van elkaar gaan kijken en wie weet kiezen jullie wel de zelfde dingen uit!
Uiteindelijk is het belangrijk om samen tot een beslissing te komen.

 

De trouwlocatie: belangrijk voor de trouwhuisstijl

En grappig is dat vaak ook de locatie een belangrijke rol speelt in de totale uitstraling van een bruiloft.

Gaan jullie trouwen op het strand dan betekent dit niet perse dat het een beach-wedding wordt. Je kunt ook denken aan een Boho-bruiloft of trouwfeest in festival stijl. Trouwen jullie in een bos of boomgaard dan kun je voor een bloemen of rustieke stijl gaan. Of houd de aankleding neutraal maar kies voor een thema kleur voor jullie dag.

De stijl of het thema kun je tot in de kleinste details doorvoeren. Kies je bijvoorbeeld voor een Festival stijl dan is het leuk om te kijken naar Festival aankleding. Zo’n toffe wegwijzer. Lampionnen en trouwkaarten met een lekker los gevoel.

 

 

En met een kleur thema is het nog makkelijker: geef de bruidegom en zijn getuigen en dierbaarste vrienden sokken in jullie thema kleur voor onder het pak. Gebruik de kleurstelling in het bruidsboeket en bij de bloemen op tafel. Geef de kleur door aan de bruidstaartenbakker. Versier het bestek of de servetten met een lint in de juiste tint. Ook leuk: vraag de gasten om jullie kleurtje in hun outfit te verwerken. Wanneer je zelf de uitnodigen voor jullie bruiloft maakt dan is de thema kleur ook goed door te voeren in de illustraties of de achtergrond!

 

Hierbij een trouwhuisstijl uit de collectie Flowers. Je kan zelf heel makkelijk de achtergrondkleuren aanpassen.

 

Maar het allerbelangrijkste thema voor jullie feestje is toch wel: liefde! Vier het hard. Vier het samen en geniet!

 

Ps. meer inspiratie op doen neem eens een kijkje bij de leukste trouwbeurzen en wedding-events: Engaged! Jullie Feestje en The perfect wedding! zie online voor de diverse data!

 

Ontwerp je eigen kaartjes!

Kies bij jullie feestje ook jullie trouwkaarten! Maak ze zelf bij ZELFkaartjes.nl. Je vindt direct mooie voorbeelden om naar eigen wens aan te passen. De kaartjes worden op prachtig papier gedrukt. Maak je bovendien een hele trouwhuisstijl, dan krijg je een aantrekkelijke korting! Een mooi begin van jullie trouwdag!

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.