Verberg filters
Trouwhuisstijl
Stijl
Kleuren

Vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen.

Bellen of mailen kan ook:

0251 - 205 160 | team@zelfkaartjes.nl

(ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Aantal producten per pagina:

Trouwkaarten maken


Trouwkaarten maken met ZELF-kaartjes.nl

Zijn jullie op zoek naar de mooiste trouwkaarten? Die maak je helemaal zelf bij ZELF-kaartjes.nl. Leuk én makkelijk om te doen. Er zijn al veel leuke voorbeeldkaarten gemaakt die je zelf verder kan customizen. Zo heb je altijd jouw mooiste kaart. Kleurtje aanpassen? Illustraties verschuiven? Meer of minder tekst? Je kan het allemaal direct online doen.

 

Gratis proefkaart

Als de trouwkaart hebben gemaakt, en online helemaal klaar staat, dan is de volgende stap om GRATIS een proefkaart te bestellen. Dit raden we altijd aan want zo zie je goed hoe de kaart in kleur en opmaak zal worden. Ook kan je dan direct onze TOPkwaliteit papier beoordelen. Want daar zijn we heel trots op.

 

Mooie papierkwaliteit

Ook de papierkeuze draagt bij aan de uitstraling van jullie kaart. Daarom hebben we heel veel keus, passend bij jullie ontwerp. Glad, met reliëf, klassiek of extra dik… alles is mogelijk, je kan tussen de mooiste papiersoorten kiezen. Tip: laat de door jullie ontworpen kaart proeven op verschillende papiersoorten om thuis het effect te zien.

 

Unieke kaart voor de beste prijs

Omdat je de kaart helemaal zelf ontwerpt, bieden we ze tegen een goede prijs aan. Maar wel voor de mooiste kwaliteit!

 

Service: vraag om ontwerpadvies

Twijfel je over je opmaak en heb je nog ontwerpadvies nodig? Geen probleem. Onze designers staan voor je klaar. Je trouwkaart moet immers helemaal top zijn! Bel of mail ons gerust en wij kijken even met je mee in je account en doen graag suggesties om jullie trouwkaart helemaal persoonlijk te maken!

 

Trouwhuisstijl

Is jouw kaart ontworpen en ben je helemaal blij? Dan is het heel makkelijk om ook de volgende kaarten voor je trouwhuisstijl te ontwerpen. Je kan doorgaan op de door ons ontworpen kaarten maar je kan ook kiezen voor jouw eigen formaat en starten met een lege kaart.

 

Snel in huis

Jullie trouwkaart is gemaakt en helemaal naar wens, de proefkaart is akkoord, je weet welk papier jullie wensen… Dan kan je de trouwkaarten gaan bestellen! We leveren snel, voor 12.00 uur besteld is dezelfde dag gedrukt en verstuurd!

 

Extra mooi: geen logo

Omdat de trouwkaart helemaal van jullie is, worden er geen logo’s geplaatst op de kaarten. Zo kan je de hele kaart van voor naar achter ontwerpen in jullie stijl, zonder tussenkomst van niet bijpassende logo’s

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code